MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2017: Kako najbolje okončati godinu?

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2017: Pred nama je i poslednji mesec tekuće, 2017. godine. Dolazi vreme svođenja raznih računa i novih planova, ali pre toga treba pametno iskoristiti poslednje nedelje stare godine, u čemu bi mogle da vam pomognu i zvezde. Zašto ih ne oslušnuti?

Pixabay


OVAN

Kuća karijere će tokom celog decembra biti veoma jaka, pa će vam se sve vrteti oko posla. Biće manjih problema u porodici i emotivnoj vezi, ali ćete ih ostaviti u drugom planu. Imaćete jaku želju za putovanjima i nastojaćete da tu želju sebi ispunite po svaku cenu, piše Stil.

Posao: Zbog velike pažnje koju ćete posvetiti poslu, nizaćete uspehe, pa je moguće i unapređenje koje već dugo priželjkujete. Vaš rad će biti primećen i nagrađen povišicom. Važno je samo da se dobro fokusirate na profesionalne ciljeve i da “ne skrećete s puta” i bavite se tračevima i intrigama kolega. Nezaposleni Ovnovi mogu da očekuju ponudu za rad u inostranstvu, piše Sunsigns.org.

Novac: Planeta Mars biće dominantna u vašoj kući novca, pa možete da očekujete napredak u finansijskom smislu. Imaćete podršku porodice, pa vam neće biti teško da zaradite čak i veće sume novca. Dobro će vam doći i društveni kontakti sa pravim ljudima.

Ljubav: Ako ne budete kontrolisali svoje ponašanje i makar malo vremena i pažnje posvetili partneru, možete da očekujete sukobe. Slobodni Ovnovi kojima je dosta zabavljanja i žele ozbiljnu vezu, imaće prilika napretek. Osobu koja bi vama odgovarala u potpunosti možete da sretnete među kolegama.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa nervoznim crevima i sezonskim kašljem. Povedite računa i o zdravlju jetre.

BIK

Susret sa jednom osobom napraviće fatalan obrt! Do sredine meseca trebalo bi i da se konačno otarasite dugova

Ljude rođene u znaku Bika kroz ceo decembar vodiće samo jedno – novac. Želećete da ostvarite sve ambicije koje ste zacrtali za 2017, i u tome ćete biti prilično uspešni. U trećoj nedelji meseca, možete da očekujete i neko dalje putovanje.

Posao: Za sve one koji žele da karijeru podignu na viši nivo, ovog meseca za to postoje i realne šanse. Ako budete dali sve od sebe, možete da očekujete velike rezultate već sredinom decembra. Nije izvesno čime ćete tačno biti nagrađeni, ali to će svakako biti povišica, unapređenje ili odlično sklopljen posao, koji će značajno podići vašu reputaciju u očima nadređenih.

Novac: U skladu sa napretkom na poslu, i vaš mesečni priliv na tekući račun bi trebalo da bude bolji. Možete odlično da zaradite i pomažući drugima, bilo da su u pitanju profesionalne usluge ili podučavanje. Do sredine meseca trebalo bi i da se konačno otarasite dugova.

Ljubav: Usamljeni Bikovi će tokom decembra privlačiti samo bogate, lepe i uticajne osobe, a iz tih novih poznanstava mogla bi da se izrodi i velika ljubav. Bikovi koji su već u braku ili dugoj vezi mogu da se opuste i uživaju u svojoj maloj, mirnoj luci.

Zdravlje: Ako se konačno naterate da počnete da vežbate redovno, zdravlje će se značajno popraviti. Poradite na podizanju imuniteta, krajnje je vreme…

Blizanci

Čuvajte brak, čeka vas velika kriza! Ukoliko ste razmatrali trudnoću, možda je bolje da sačekate 2018. godinu

Najveću pažnju tokom decembra poklonićete porodici, ali će vam i karijera biti u fokusu. Trudićete se da uspešno balansirate između privatnog i poslovnog, ali morate da mislite i na sebe. Pronađite neki vid relaksacije i praktikujte ga često, to bi trebalo da vam bude na prvom mestu.

Posao: Ako tražite posao, sjajne prilike su pred vama. Odlična prilika može da se ukaže preko nekog daljeg člana porodice. Samo budite tačni, vredni i odgovorni, i rezultati ne mogu da izostanu.


Mesečni horoskop za decembar 2017
Novac: Tek od sredine meseca finansijska situacija će se stabilizovati. Veliki prihod možete da ostvarite kroz realizaciju zajedničkog projekta sa partnerom.

Ljubav: Bićete veoma aktivni, što će vam doneti i dosta prilika da upoznate zanimljive ljude. Ako ste u vezi ili braku, ne započinjite afere, jer će rastanak biti veoma buran, a postoji šansa da ostanete i bez bračnog partnera. Ukoliko ste razmatrali trudnoću, možda je bolje da sačekate 2018. godinu.

Zdravlje: Vreme je da otpočnete neki program detoksikacije. Vaše nezdrave navike mogle bi konačno da ispolje svoje posledice, pa je najbolje da to na vreme sprečite. Povedite računa i o štitnoj žlezdi.

Rak

Situacija na poslu je kritična - upzorava Stil.

Održavajte dobre kontakte koje ste već ostvarili, i te kako će vam se isplatiti

Tokom čitavog decembra suočavaćete se sa problemima na poslu, ali ćete nekako uspeti da stvari okrenete u svoju korist. Uz mnogo truda, uspećete da ostvarite ciljeve, koji mogu biti nagrađeni unašređenjem ili novčanom stimulacijom. Očekujte i porodične probleme, koji će vam sve vreme remetiti koncentraciju koju ste usmerili na posao.

Posao: Dinamični događaji na polju karijere očekuju sve rođene u znaku Raka. Izbegavajte ishitrene odluke i sukobe sa nadređenima, jer bi mogli da rezultiraju prekidom radnog odnosa. Krajem meseca moguća je povišica.

Novac: Tokom decembra, najviše će profitirati Rakovi koji su započeli zajednički biznis sa partnerom. Održavajte dobre kontakte koje ste već ostvarili, i te kako će vam se isplatiti.

Ljubav: Slobodni Rakovi sklopiće dosta novih poznanstava, iz kojih bi mogla da se izrodi prava ljubav. To bi mogao da bude neko s posla i osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja. Seksualnost će biti izražena, pa će Rakovi koji su u braku ili dugoj vezi biti bliskiji nego ikada. Veoma povoljan mesec za proširenje porodice.

Zdravlje: Mučiće vas glavobolja i bolovi u mišićima, ali promena ishrane bi mogla dosta da vam pomogne. Ubacite u jelovnik što više svežeg povrća.

LAV

Godišnji horoskop za 2018. Evo ko će biti najmoćniji i najsrećniji znak u sledećoj godini...
Jedan potez odlučuje o svemu! Znak kojem decembar donosi najveće promene

Lav će osetiti najviše promena i problema tokom meseca decembra. Na svim poljima situacija će biti prilično nestabilna, a sve što vi možete da uradite jeste da pokušate da nekako izbalansirate život. Od ključnog značaja je da ne donosite ishitrene odluke, obiće vam se o glavu u vrlo kratkom roku.

Posao: Do 21. decembra pokušajte da radite na uobičajen način i da ničim ne privlačite pažnju na sebe. Tek u poslednjoj nedelji meseca vaša kreativnost će doći do izražaja. Vaše ideje će se dopasti šefovima, ali povedite računa da svaki korak dobro analizirate pre nego što počnete da pričate naglas o novom projektu.

Novac: Vaša finansijska inteligencija neće vas izneveriti oog meseca, pa ćete uspeti da izgurate do kraja godine bez zaduživanja. Ako se budete držali saveta vezanih za posao, pred Novu godinu je moguća i novčana nagrada za vaš rad.

Ljubav: Kao i obično, u ljubavnom životu Lava ni ovog meseca neće biti dosadno. Slobodni pripadnici ovog znaka će prosto zračiti, a postoji i mogućnost za novu, strasnu avanturu. Lavovi koji imaju partnera moraju da se potrude da ostanu verni, što će im izuzetno teško ići, ali to je obavezan korak ukoliko žele da sačuvaju vezu.

Zdravlje: Veoma neuobičajeno za ovaj znak, ali mogući su simptomi depresije. Vratite se sportu, izlazite sa prijateljima i sve će ponovo biti u redu.


Devica

Ljubav cveta, mogući su brak i trudnoća! Emotivna snaga vam je od presudnog značaja i tokom decembra se slobodno možete koncentrisati na taj aspekt vašeg

Tokom ovog meseca Devicama će dominirati kuća porodice. Porodične stvari i psihičko zdravlje biće vam mnogo bitniji od poslovnih obaveza.

Emotivna snaga vam je od presudnog značaja i tokom decembra se slobodno možete koncentrisati na taj aspekt vašeg života. Timski rad i kompromisi tokom ovog meseca su neophodni. Zbog toga ćete morati da budete fleksibilni kako biste prihvatili gledišta drugih tokom retrogradnog Merkura u decembru.

Posao: Posao vam je trenutno u zapećku, ali Mesec će vam omogućiti polet u ovoj sferi od polovine decembra. Budite oprezni kada su u pitanju izgledi za zapošljavanje i nove poslovne ponude od 24. decembra.

Finansije: Novčana situacija će vam biti poprilično zadovoljavajuća. Do 15. decembra je pogodan period za rizična ulaganja i zarađivaćete dok se zabavljate. Velike novčane poslove bi trebalo da završite do 24. pošto vam nakon toga nisu naklonjene planete. Obratite pažnju na šta i koliko trošite novca u decembru.

Ljubav: Pod snažnim ste uticajem Venere i Jupitera, tako da će vam ljubav cvetati. Međutim, čini se da vam je posvećenost nedosanjani san u novoj vezi. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, mogući su brak ili trudnoća.

Odnos sa decom biće vam fantastičan. Uživaćete u tome da i sami budete dete. Generalno gledano, čitav decembar biće pun zadovoljstava i idealan je za putovanja. Od 13. decembra rešićete eventualne konflikte u porodici i taj period donosi sreću svim članovima.

Zdravlje: Do 21. decembra treba da se pazite, jer vam je zdravlje krhko. Sačuvajte energiju, a mentalno zdravlje je od presudnog značaja, pa ne dozvolite da vas uobičajeni usponi i padovi u životu previše pogode.

Vaga

Godišnji horoskop za 2018. Evo ko će biti najmoćniji i najsrećniji znak u sledećoj godini...
Siguran veći priliv novca! Mogli biste da razmislite o povećanju finansija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu

Ovoga meseca većina planeta vam se nalazi u južnom sektoru, a kuća porodice je dominantna. Obratite pažnju na fizičke, ali i na psihičke probleme u vašem domaćinstvu.

Tokom decembra, poslu bi trebalo da pristupite iz drugačije perspektive. U nekim situacijama će vas služiti nezavisnost i odlučnost Vage, a u drugim će vam vaše društvene veštine i saradnja pomoći da završite posao. Situacija bi mogla da se promeni Vaginom ličnom voljom, dok u drugom slučaju treba biti fleksibilan. Tokom retrogradnog Merkura u decembru biće neophodno da balansirate između nezavisnosti i saradnje.

Posao: Ukoliko tražite posao, nećete imati problema da ga nađete od sredine meseca, ali problem može da bude odabir pravog posla. Dobro razmotrite ponude, pogotovo posle 24. decembra.

Finansije: Ukoliko se potrudite, zagarantovana vam je veća suma novca. Prisustvo Plutona u kući novca obezbediće vam siguran priliv. Mogli biste da razmislite o povećanju finansija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu. Ali pazite – zbog preokupacije finansijama može doći do problema u bračnoj zajednici.

Ljubav: Ukoliko ste sami, imaćete gomilu prilika za započinjanje veza, ali će uglavnom sve biti neobavezno. Ozbiljnija posvećenost izostaće tokom decembra. Pred Vagama koje su u vezama je turbulentan period. Kretanje Marsa pomoći će vam da nađete rešenje od 10. decembra. Ukoliko planirate proširenje porodice, idealan period za to je posle 10. decembra.

Zdravlje: Glavni problem biće nedostatak odmora. Od polovine decembra obratite pažnju na svoju kondiciju, kao i na emotivno stanje i očuvanje fizičke energije.

Škorpija

Retrogradni Merkur narušiće sklad u vezi!

Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati da donesete odluku o budućnosti veze.

Većina planeta nalaze se u južnom sektoru i kuća porodice biće dominantna od polovine decembra. Posao će biti u drugom planu, dok će vam u centru pažnje biti porodica i pitanje psihičkog zdravlja. Fokus će vam biti na uspostavljanju harmoničnih odnosa u porodici.

Imaćete snage da samostalno obavljate poslove. Iako nećete zavisiti ni od koga kada je ostvarenje ciljeva u životu, preporučuje se da sarađujete sa drugima.

Posao: Poslovne mogućnosti će vas bukvalno juriti ovog meseca. Posebno dobre ponude dobićete tokom treće nedelje decembra. Tragate za emotivnim zadovoljstvom u vašoj profesiji.

Novac: Biće ovo sjajan mesec za vas, kada su finansije u pitanju. Imaćete brojne šanse za zaradu, ali to će zahtevati dosta rada i istrajnosti, kako biste ostvarili svoje ciljeve. U tome će vam podršku pružiti članovi porodice, a novac ćete trošiti na luksuzne stvari.

Veće samopouzdanje može da doprinese i boljoj finansijskoj situaciji. Zarađivačete slušajući intuiciju i prateći svoje snove. Deo novca trošićete i u dobrotvorne svrhe.

Ljubav: Ukoliko ste sami, ovo je veoma povoljan period za vas. Naći ćete ljubav preko rodbine, akademskih krugova ili u komšiluku. Privući će vas osoba velikih intelektualnih i komunikativnih sposobnosti ili neko ko je brižan i velikodušan.

Retrogradni Merkur narušiće sklad u postojećim vezama. Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati da donesete odluku o budućnosti veze.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje, ali nikako ne zapostavljajte fizičko. Pazite na telesne mirise, zadah i trovanje hranom.

Strelac

Godišnji horoskop za 2018. Evo ko će biti najmoćniji i najsrećniji znak u sledećoj godini...
Krajnje je vreme da povedete računa o svom telu! Suzdržite se od impulsivne kupovine nepotrebnih stvari

Moguće su razmirice u porodici, koje ćete rešiti samo strpljivim i parlamentarnim razgovorom. Uvažite i tuđe probleme i osećanja, i harmonija će ponovo zavladati. Kada rešite probleme kod kuće, imaćete mnogo više energije, pa ćete se sa većim elanom posvetiti poslu, što sigurno neće ostati neprimećeno.

Posao: Krajem meseca možete da očekujete veliku, ali pozitivnu promenu. Biće to ili neko iznenadno, lepo, poslovno putovanje, ili odlična ponuda za novi posao. Šta god da odlučite, završiće se velikim uspehom.


Mesečni horoskop za decembar 2017
Novac: Ovo je definitivno period za štednju. Rasipanje vam trenutno neće doneti ništa dobro. Suzdržite se od impulsivne kupovine nepotrebnih stvari, jer biste krajem meseca mogli da dođete u situaciju da pozajmljujete novac da biste platili račune.

Ljubav: Što se tiče emotivnog plana, sve će biti u najboljem redu. Strelčevi koji su već u braku ili dugoj vezi uživaće u nezaboravnim trenucima sa partnerom, dok će slobodni pripadnici ovog znaka upoznati osobu sa kojom će odmah poželeti da uđu u bračne vode. Period je idealan za planiranu, ali i neplaniranu trudnoću.

Zdravlje: Što pre počnite da vežbate redovno. To je ona karika koja vam nedostaje da bi zdravlje bilo savršeno.


Jarac

Neobavezan flert ili prava ljubav?

Svet Jarca se ovog meseca vrti oko porodice…

Harmonija porodične atmosfere će vam pomoći da napravite uspeh i u karijeri. Karijera i porodica zahtevaće od vas podjednaku pažnju ako želite da postignete uspeh u decembru mesecu.

Posao: Nezavisnost i hrabre odluke doneće vam uspeh koji ste i zaslužili. Jarčevi, osmislite svoj život i uradite sve da biste ga ostvarili! Jarčevi, posebno oni napetiji, trebalo bi da se bave meditacijom ili nekom drugom spiritualnom veštinom. Snovi će vam pomoći u razrešavanju nekih nedoumica. Zanima vas kako možete pomoći drugima.

Novac: Novčano stanje će ovog meseca ostati nepromenjeno, ali već početkom sledeće godine, možete očekivati da će vaše zalaganje i rad, biti nagrađeni.

Ljubav: Statična situacija na polju ljubavi. Slobodni jarčevi će imati mnogo prilika za upoznavanje sa potencijalnim partnerom, ali će sve ostati ili na platonskom ili neobaveznom flertu. Oni koji su u braku će uživati u svom partneru i idiličnom odnosu tokom celog decembra, koji će ih možda dovesti do toga da se odluče na proširenje porodice.

Zdravlje: Jarčevi se osećaju sjajno u decembru.

Vodolija

Godišnji horoskop za 2018. Evo ko će biti najmoćniji i najsrećniji znak u sledećoj godini...
Ljubav će se pojaviti na mestu gde je najmanje očekujete! Karijera vam je u ovom periodu na prvom mestu.

Drage Vodolije, vama će sve što započnete ići od ruke, a ljubav ćete pronaći u jednom od prijatelja!

Posao: Vodolije će ovog meseca doživeti veliki uspeh na poslu i to zahvaljujući radu koje su uložile, a to će vaši nadređeni pohvaliti – i novcem i statusom.

Novac: Hrabri i promišljeni potezi koje ćete napraviti u decembru mesecu, doneće vam veću zaradu i bolji status.

Ljubav: Oprez u ljubavi. Ako upoznate osobu i ako vam se svidi, usporite. Čak i oni u braku, trudite se da razumete svog partnera. Odluka da postanete roditelji, takođe treba da bude dobro promišljena. Slobodne Vodolije će naići na nekoliko potencijalnih partnera u ovom mesecu. Ljubav će možda pronaći među svojim prijateljima.

Zdravlje: Vodite računa o svom zdravlju, hranite se zdravije i uvedite makar malo fizičke aktivnosti.

Ribe

Uspeh na poslu, prinova na putu! U decembru mesecu, svi ljudi rođeni u ovom znaku, mogu očekivati veće promene kada je posao u pitanju…

Bračne kao i emocionalne stvari neće ovog meseca biti prioritet u životu Riba. Decembar mesec donosi mir, spokoj i balans koji vam je ove godine bio preko potreban. Uspesi koji će se nizati biće rezulatat toga što ste u poslednje vreme osećate puni samopouzdanja, pa samim tim pravite i hrabrije poteze. Nemate potrebe da zavisite ni od koga, i dovoljno ste sigurni da sami donosite odluke, koliko god one bile teške.

Posao: Da biste se još razvijali, ne bi bilo loše da dopunite svoje znanje nekim kursom. Neki pripadnici ovog znaka će imati česta poslovna putovanja. Oni koji imaju ozbiljnu vezu ili porodicu, mogu očekivati jaku podršku od svojih najbližih.

Novac: Novčana stabilnost je prisutna u mesecu Decembru. Sve što ste uložili, vratiće se. Možete očekivati i novac koji će vam pozajmiti ili doći kao poklon od nekog iz porodice.

Ljubav: Ribe mogu ovog meseca očekivati mnogo poznastava i to sa uticajnim ljudima. Samci će tražiti prilike u poslovnom okruženju. Oni u braku će razmišljati o proširenju porodice.

Zdravlje: Ribama se preporučuje fizička aktivnost, koja će im pomoći kako emotivno, tako i zdravstveno.

Izvor: Stil
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар